• 1113 Budapest, Bartók Béla út 79.
  • Telefon: (1) 781-7063
  • E-mail:ujbudaiallasok@gmail.com

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 munkaerőpiaci program ismertetése

Ez a projekt a Közép-magyarországi régióban valósul meg. (Az ország egyéb régióiban ugyanezen célokat a GINOP-5.1.1-15 projekt biztosítja.)
A projekt az Európai Szociális Alapból támogatásban részesül.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célja
Az Út a munkaerőpiacra kiemelt projekt keretében megvalósuló munkaerőpiaci program célja egyrészt az álláskeresők és inaktívak, különösen az alacsony iskolai végzettségűek foglalkoztathatóságának javítása, nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedésének támogatása, másrészt a közfoglalkoztatásból a versenyszférába való átlépés elősegítése azon közfoglalkoztatottak esetében, akik képessé tehetők és készek munkát vállalni a versenyszférában.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célcsoportjai
A munkaerőpiaci program azokra a 25-64 év közötti nyilvántartott álláskeresőkre, a szolgáltatást igénylők és közvetítést igénylők azon körére, valamint azokra a versenyszférába kiléptethető közfoglalkoztatottakra céloz, akiknek elhelyezkedése az állami foglalkoztatási szerv megítélése szerint jelen munkaerőpiaci program segítségével mozdítható elő. A program-előkészítés során figyelem fordul az inaktívakra is (a felkutatáskor/jelentkezéskor az állami foglalkoztatási szerv nyilvántartásában általában még semmilyen módon nem szereplőkre).
Tájékoztatásul jelezzük, hogy a 25 év alatti (15-24 év közötti) sem nem tanuló, sem nem dolgozó fiatalok számára az Ifjúsági Garancia programok állnak rendelkezésre.
Az Út a munkaerőpiacra projekt elemei
A fővárosi/megyei kormányhivatal az általa alkalmazott programelemeket a saját térségi programtervében tervezi meg. Minden résztvevővel – vele közösen – egyéni programtervet készítenek a járási/kerületi hivatal foglalkoztatási osztályán, amelynek során személyre szabottan választják meg az egyes programelemeket és határozzák meg azok sorrendjét az alábbiak közül:
Képzési költség támogatása
Foglalkoztatás bővítését szolgáló támogatás
Bérköltség-támogatás
Munkába járáshoz kapcsolódó utazás költségeinek megtérítése
Munkába járáshoz kapcsolódó csoportos személyszállítás támogatása
Vállalkozóvá válás támogatása
Lakhatási támogatás
További tájékoztatásért kérjük, forduljon bizalommal a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályához!

Legfrissebb állásajánlatok

Cégünk a Ganteline Kft, piacvezető a munkaruházati, munkavédelmi termékek hazai piacán több, mint 25 éve dinamikusan fejlődő csapatunkhoz keresünk RAKTÁROS, KOMISSIÓZÓ MUNKATÁRS pozícióra kollegát. Raktározásban van tapasztalatod és ezen a területen képzeled el a jövődet is? Nemzetközi háttérrel rendelkező cégnél szeretnél dolgozni hosszútávon? Fontos számodra az anyagi, emberi szakmai megbecsülés? Felső kategóriás munkaeszközökkel szeretnél dolgozni? A szakmai fejlődés fontos szempont
Új vezetéssel várjuk a megújuló remeteszőlősi főzőkonyhánk csapatába, amennyiben Ön is szeretne tenni azért, hogy a diákok és idősek finom és változatos ételt ehessenek! Mi erre törekszünk! Segítse munkánkat! Nyugdíjasok jelentkezését is várjuk! Feladatok: előkészítő műveletek elvégzése szakácsnak való segédkezés az ételkészítésben elkészült ételek tálalása a konyha és a hozzá kapcsolódó helyiségek takarítása, tisztán tartása, gépek, eszközök takarítása, mosogatás  
Új vezetéssel várjuk a megújuló remeteszőlősi főzőkonyhánk csapatába, amennyiben Ön is szeretne tenni azért, hogy a diákok és idősek finom és változatos ételt ehessenek! Mi erre törekszünk! Segítse munkánkat! Nyugdíjasok jelentkezését is várjuk! Feladatok: A főzésre szánt nyersanyagokat a séf irányítása mellett előkészíti, feldolgozza (párolás, főzés, sütés). A séf felügyelete és irányítása mellett részt vesz az ételek elkészítésében, ízesítésében, adagolásában,
Hosszútávú munkavégzésre keresünk kézi poggyászrakodókat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre! Mire számíthatsz? Ha vonz a repülés világa, akkor imádni fogod ezt a munkahelyet, ugyanis hatalmas repülőgépek mellett fogsz dolgozni. Feladataid lesznek: – kézi poggyászrakodás Mire számíthatsz? Csomagrakodó segédmunkás munkakör betöltésének feltétele: 8. általános iskolai végzettség, jó állóképesség, erős fizikum. A munkavégzés folyamatos munkarendben zajlik, előzetes havi beosztás alapján napi 8 órában.

Térkép

Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda

1113 Budapest, Bartók Béla út 79.

+36 (1) 781-7063

+36 (70) 332-2400

ujbudaiallasok@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő 09:00 – 12:00
Kedd 12:00 – 17:00
Szerda 09:00 – 13:00
Csütörtök 13:00 – 17:00
Péntek 11:00 – 15:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Gyengénlátó olvasóinknak