• 1117 Budapest, Baranyai u. 2.
  • Telefon: (1) 781-7063
  • E-mail:ujbudaiallasok@gmail.com

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 munkaerőpiaci program ismertetése

Ez a projekt a Közép-magyarországi régióban valósul meg. (Az ország egyéb régióiban ugyanezen célokat a GINOP-5.1.1-15 projekt biztosítja.)
A projekt az Európai Szociális Alapból támogatásban részesül.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célja
Az Út a munkaerőpiacra kiemelt projekt keretében megvalósuló munkaerőpiaci program célja egyrészt az álláskeresők és inaktívak, különösen az alacsony iskolai végzettségűek foglalkoztathatóságának javítása, nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedésének támogatása, másrészt a közfoglalkoztatásból a versenyszférába való átlépés elősegítése azon közfoglalkoztatottak esetében, akik képessé tehetők és készek munkát vállalni a versenyszférában.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célcsoportjai
A munkaerőpiaci program azokra a 25-64 év közötti nyilvántartott álláskeresőkre, a szolgáltatást igénylők és közvetítést igénylők azon körére, valamint azokra a versenyszférába kiléptethető közfoglalkoztatottakra céloz, akiknek elhelyezkedése az állami foglalkoztatási szerv megítélése szerint jelen munkaerőpiaci program segítségével mozdítható elő. A program-előkészítés során figyelem fordul az inaktívakra is (a felkutatáskor/jelentkezéskor az állami foglalkoztatási szerv nyilvántartásában általában még semmilyen módon nem szereplőkre).
Tájékoztatásul jelezzük, hogy a 25 év alatti (15-24 év közötti) sem nem tanuló, sem nem dolgozó fiatalok számára az Ifjúsági Garancia programok állnak rendelkezésre.
Az Út a munkaerőpiacra projekt elemei
A fővárosi/megyei kormányhivatal az általa alkalmazott programelemeket a saját térségi programtervében tervezi meg. Minden résztvevővel – vele közösen – egyéni programtervet készítenek a járási/kerületi hivatal foglalkoztatási osztályán, amelynek során személyre szabottan választják meg az egyes programelemeket és határozzák meg azok sorrendjét az alábbiak közül:
Képzési költség támogatása
Foglalkoztatás bővítését szolgáló támogatás
Bérköltség-támogatás
Munkába járáshoz kapcsolódó utazás költségeinek megtérítése
Munkába járáshoz kapcsolódó csoportos személyszállítás támogatása
Vállalkozóvá válás támogatása
Lakhatási támogatás
További tájékoztatásért kérjük, forduljon bizalommal a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályához!

Legfrissebb állásajánlatok

Asszisztens keresünk merchandising területre Legyél a csapatunk tagja, ha: • Felsőfokú angol nyelvtudással rendelkezel • Minimum középfokú képzettséged van • Képes vagy precíz, önálló munkavégzésre, projektjeid koordinálására • Biztos felhasználója vagy a MS Office-nak Feladatok: • kimutatások készítése excelben és ppt-ben • angol nyelvű kapcsolattartás a megbízókkal • kapcsolattartás a cégünk területi képviselőivel • riportok és prezentációs anyagok készítése •
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara HR és Munkaügyi Irodája szakirányú végzettséggel rendelkező, káros szenvedélyektől mentes munkaügyi asszisztens munkatársat keres!   Leendő munkatársunk elsősorban önálló ügyintézői és asszisztensi feladatokat fog ellátni.   A munkakör betöltésének feltétele: érettségi és szakirányú OKJ-s végzettség (bérügyintéző, optimális esetben bér- és társadalombiztosítási ügyintéző) terhelhetőség gyors tanulási képesség önálló, precíz, pontos munkavégzés kiváló alkalmazkodási és együttműködési képesség
Felelősséggel és nagy önállósággal tudod segíteni egy csapat szakmai tevékenységét? Szereted az új kihívásokat, ugyanakkor nem kedvetlenítenek el a visszatérő admin feladatok sem?   Akkor Téged keresünk!   Stabil középvállalati ügyfélkörrel rendelkező, professzionális szolgáltatásaira méltán büszke partnerünk csapatába keresünk asszisztens/irodavezető munkatársat 6 vagy 8 órás állásban.     Miért jó náluk dolgozni? biztos munkahely, kiszámítható feladatok várnak családias légkörű csapat
Nemzetközi fuvarszervező cég  keresi megbízható új munkatársát Logisztikai asszisztens  pozícióba Fuvarszervezés világában élsz és ott is képzeled el a jövődet? Hosszú távú, stabil munkahelyedet keresel? Anyagi, szakmai és emberi megbecsülésre vágysz? Aktív és lendületes vagy? Nem riadsz meg az összetett, komplex feladatoktól? Eredmény és cél orientáltan dolgozol? Ha igen, akkor íme a lehetőség, hogy egy profi csapat részese legyél!   Ahogy

Térkép

Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda

1117 Budapest, Baranyai u.2.
(Bejárat a Fehérvári út felöl)

+36 (1) 781-7063

+36 (70) 332-2400

ujbudaiallasok@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő 09:00 – 12:00
Kedd 12:00 – 17:00
Szerda 09:00 – 13:00
Csütörtök 13:00 – 17:00
Péntek 11:00 – 15:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Gyengénlátó olvasóinknak