• 1113 Budapest, Hamzsabégi út 60.
  • Telefon: (70) 332-2400
  • E-mail:ujbudaiallasok@gmail.com

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 munkaerőpiaci program ismertetése

Ez a projekt a Közép-magyarországi régióban valósul meg. (Az ország egyéb régióiban ugyanezen célokat a GINOP-5.1.1-15 projekt biztosítja.)
A projekt az Európai Szociális Alapból támogatásban részesül.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célja
Az Út a munkaerőpiacra kiemelt projekt keretében megvalósuló munkaerőpiaci program célja egyrészt az álláskeresők és inaktívak, különösen az alacsony iskolai végzettségűek foglalkoztathatóságának javítása, nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedésének támogatása, másrészt a közfoglalkoztatásból a versenyszférába való átlépés elősegítése azon közfoglalkoztatottak esetében, akik képessé tehetők és készek munkát vállalni a versenyszférában.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célcsoportjai
A munkaerőpiaci program azokra a 25-64 év közötti nyilvántartott álláskeresőkre, a szolgáltatást igénylők és közvetítést igénylők azon körére, valamint azokra a versenyszférába kiléptethető közfoglalkoztatottakra céloz, akiknek elhelyezkedése az állami foglalkoztatási szerv megítélése szerint jelen munkaerőpiaci program segítségével mozdítható elő. A program-előkészítés során figyelem fordul az inaktívakra is (a felkutatáskor/jelentkezéskor az állami foglalkoztatási szerv nyilvántartásában általában még semmilyen módon nem szereplőkre).
Tájékoztatásul jelezzük, hogy a 25 év alatti (15-24 év közötti) sem nem tanuló, sem nem dolgozó fiatalok számára az Ifjúsági Garancia programok állnak rendelkezésre.
Az Út a munkaerőpiacra projekt elemei
A fővárosi/megyei kormányhivatal az általa alkalmazott programelemeket a saját térségi programtervében tervezi meg. Minden résztvevővel – vele közösen – egyéni programtervet készítenek a járási/kerületi hivatal foglalkoztatási osztályán, amelynek során személyre szabottan választják meg az egyes programelemeket és határozzák meg azok sorrendjét az alábbiak közül:
Képzési költség támogatása
Foglalkoztatás bővítését szolgáló támogatás
Bérköltség-támogatás
Munkába járáshoz kapcsolódó utazás költségeinek megtérítése
Munkába járáshoz kapcsolódó csoportos személyszállítás támogatása
Vállalkozóvá válás támogatása
Lakhatási támogatás
További tájékoztatásért kérjük, forduljon bizalommal a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályához!

Legfrissebb állásajánlatok

Főbb feladatok: beérkező telefonhívások, e-mailek kezelése, ügyfelekkel való kapcsolattartás adminisztratív feladatok ellátása, iktatás, iratok kezelése, hivatalos levelek írása, nyilvántartások (Excelben is) vezetése házi pénztár kezelése számlák kiállítása banki utalások figyelemmel kísérése számlákhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása kintlevőségek kezelése   Elvárások: minimum középfokú végzettség felhasználó szintű MS Office ismeret önálló, pontos és gyors munkavégzés kötelesség és felelősségtudat kiváló kommunikációs készség rugalmasság
Budapest XXII. kerületében található szállítmányozással és raktározással foglalkozó, magyar tulajdonban lévő cég, lendületes, bővülő, összeszokott csapatába keresünk új munkatársat.   Főbb feladatok, munkák: – Kimenő áruk ellenőrzése – Raktári rend, tisztaság fenntartása   Az álláshoz tartozó elvárások: – Büntetlen előélet – Lojalitás, csapatmunka – Éjszakai műszak vállalása Az állás betöltéséhez előnyt jelent: – Raktári környezetben szerzett tapasztalatot előnyként értékeljük! – Targoncavezetői
Cégünk, az SB Dynamic Kft., több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkezik az Építőipar területén. Innovatív technikai eszközeink, kivitelezési technológiánk folyamatos fejlődése és korszerűsítése biztosítja munkánk hatékonyságát és az állandó jó minőséget. Vállalunk bányászati munkákat, és billenőplatós tehergépjármű flottánkkal nagy tömegű anyagmozgatást, ömlesztett árufuvarozást és nehézgépszállítást is. Keressük leendő VEZETŐ SZERELŐ kollégánkat, aki szívesen dolgozna, izgalmas, kihívásokkal teli, felelős munkakörben, nem multinacionális környezetben, Budapesten, a
Cégcsoportunk ingatlanfejlesztéssel foglalkozó üzletága hosszú távra munkatársat keres lendületes csapatába, az alábbi munkakörbe:   MŰSZAKI ASSZISZTENS   AMI VÁR RÁD: műszaki osztály adminisztratív feladatainak az ellátása (nyilvántartások, kimutatások pontos vezetése, naprakészen tartása) műszaki osztály projektjeinek a koordinálása, szervezési feladatainak ellátása anyag, készlet és szerszámgazdálkodási feladatainak ellátása anyagbeszerzéshez kapcsolódó szállítások megszervezése ügyviteli rendszerben jóváhagyások előkészítése adminisztratív területen felmerülő problémák kreatív megoldása hatósági

Térkép

Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda

1113 Budapest,
Hamzsabégi út 60.

+36 (70) 332-2400

+36 (70) 332-2400

ujbudaiallasok@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő 08:00 – 14:00
Kedd 08:00 – 14:00
Szerda 08:00 – 14:00
Csütörtök 08:00 – 14:00
Péntek 08:00 – 14:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Gyengénlátó olvasóinknak