• 1117 Budapest, Baranyai u. 2.
  • Telefon: (1) 781-7063
  • E-mail:ujbudaiallasok@gmail.com

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 munkaerőpiaci program ismertetése

Ez a projekt a Közép-magyarországi régióban valósul meg. (Az ország egyéb régióiban ugyanezen célokat a GINOP-5.1.1-15 projekt biztosítja.)
A projekt az Európai Szociális Alapból támogatásban részesül.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célja
Az Út a munkaerőpiacra kiemelt projekt keretében megvalósuló munkaerőpiaci program célja egyrészt az álláskeresők és inaktívak, különösen az alacsony iskolai végzettségűek foglalkoztathatóságának javítása, nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedésének támogatása, másrészt a közfoglalkoztatásból a versenyszférába való átlépés elősegítése azon közfoglalkoztatottak esetében, akik képessé tehetők és készek munkát vállalni a versenyszférában.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célcsoportjai
A munkaerőpiaci program azokra a 25-64 év közötti nyilvántartott álláskeresőkre, a szolgáltatást igénylők és közvetítést igénylők azon körére, valamint azokra a versenyszférába kiléptethető közfoglalkoztatottakra céloz, akiknek elhelyezkedése az állami foglalkoztatási szerv megítélése szerint jelen munkaerőpiaci program segítségével mozdítható elő. A program-előkészítés során figyelem fordul az inaktívakra is (a felkutatáskor/jelentkezéskor az állami foglalkoztatási szerv nyilvántartásában általában még semmilyen módon nem szereplőkre).
Tájékoztatásul jelezzük, hogy a 25 év alatti (15-24 év közötti) sem nem tanuló, sem nem dolgozó fiatalok számára az Ifjúsági Garancia programok állnak rendelkezésre.
Az Út a munkaerőpiacra projekt elemei
A fővárosi/megyei kormányhivatal az általa alkalmazott programelemeket a saját térségi programtervében tervezi meg. Minden résztvevővel – vele közösen – egyéni programtervet készítenek a járási/kerületi hivatal foglalkoztatási osztályán, amelynek során személyre szabottan választják meg az egyes programelemeket és határozzák meg azok sorrendjét az alábbiak közül:
Képzési költség támogatása
Foglalkoztatás bővítését szolgáló támogatás
Bérköltség-támogatás
Munkába járáshoz kapcsolódó utazás költségeinek megtérítése
Munkába járáshoz kapcsolódó csoportos személyszállítás támogatása
Vállalkozóvá válás támogatása
Lakhatási támogatás
További tájékoztatásért kérjük, forduljon bizalommal a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályához!

Legfrissebb állásajánlatok

  Magyarország piacvezető sajátraktára a Self Store Budapest hosszú távra munkatársat keres lendületes csapatába, az alábbi munkakörbe:   ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MUNKATÁRS    FŐBB FELADATOK: kapcsolattartás az ügyfelekkel és a bérlőkkel szerződéskötések és szerződések nyomon követése raktárépületek zavartalan működésének biztosítása teljes körű adminisztráció ügyfelek tájékoztatása   A LEENDŐ MUNKATÁRSSAL SZEMBEN TÁMASZTOTT ELVÁRÁSOK: minimum középfokú végzettség 1-2 éves releváns szakmai tapasztalat felhasználói szintű
Ipari ingatlanokkal és szaktanácsadással foglalkozó cég keres mielőbbi kezdéssel irodavezető helyettes/ügyvezetői asszisztens munkára fix, bejelentett fizetéssel.   Feladatok: – Ügyvezető munkájának támogatása, segítsége – Folyamatos kapcsolattartás telefonon meglévő és új ügyfelekkel – Iroda adminisztratív és szervezési feladatainak magas szintű ellátása – Iktatási feladatok ellátása (levelek, számlák, szerződések) – Hirdetések nyilvántartása – Szervezési feladatok – Üzleti partnerek és vendégek fogadása –
A Cső-Montage Technológiai és Épületgépészeti Szerelő Kft. 1990. decemberében alakult 100% magyar tulajdonú épületgépészeti cég. Tevékenysége főleg gyógyszeripari, élelmiszeripari technológia szerelése és az épületgépészeti kivitelezések területén folyik. Jelenleg az alábbi területre keresünk jelöltet: Raktáros – anyagmozgató Feladatai: áruátvétel, -kiadás anyagmozgások nyomon követése bevételezés, kiadás számítógépen a teherszállító autók kirakodása és berakodása, az áru mozgatása/kezelése beszállított áru ellenőrzése (azt hozták, amit
A Cső-Montage Technológiai Csőszerelő Kft. 1990. decemberében alakult 100% magyar tulajdonú épületgépészeti cég. Tevékenysége főleg gyógyszeripari, szennyvíztelepi technológia szerelése és az épületgépészeti kivitelezések területén folyik. Jelenleg az alábbi munkakörre keresünk jelölteket:   Lakatos FŐBB Feladatok Gyártásba kiadott hegesztett vázak, vázrészek rajz szerinti összeállítása Darabolt alkatrészek, rajz szerinti összeállítása fúrása A hegesztett szerkezetek feszültségmentesítése vibrációs feszültségmentesítő berendezéssel Hegesztett elő-gyártmányok csiszolása A

Térkép

Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda

1117 Budapest, Baranyai u.2.
(Bejárat a Fehérvári út felöl)

+36 (1) 781-7063

+36 (70) 332-2400

ujbudaiallasok@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő 09:00 – 12:00
Kedd 12:00 – 17:00
Szerda 09:00 – 13:00
Csütörtök 13:00 – 17:00
Péntek 11:00 – 15:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Gyengénlátó olvasóinknak