• 1113 Budapest, Hamzsabégi út 60.
  • Telefon: (70) 332-2400
  • E-mail:ujbudaiallasok@gmail.com

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001

Út a munkaerőpiacra VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 munkaerőpiaci program ismertetése

Ez a projekt a Közép-magyarországi régióban valósul meg. (Az ország egyéb régióiban ugyanezen célokat a GINOP-5.1.1-15 projekt biztosítja.)
A projekt az Európai Szociális Alapból támogatásban részesül.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célja
Az Út a munkaerőpiacra kiemelt projekt keretében megvalósuló munkaerőpiaci program célja egyrészt az álláskeresők és inaktívak, különösen az alacsony iskolai végzettségűek foglalkoztathatóságának javítása, nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedésének támogatása, másrészt a közfoglalkoztatásból a versenyszférába való átlépés elősegítése azon közfoglalkoztatottak esetében, akik képessé tehetők és készek munkát vállalni a versenyszférában.
Az Út a munkaerőpiacra projekt célcsoportjai
A munkaerőpiaci program azokra a 25-64 év közötti nyilvántartott álláskeresőkre, a szolgáltatást igénylők és közvetítést igénylők azon körére, valamint azokra a versenyszférába kiléptethető közfoglalkoztatottakra céloz, akiknek elhelyezkedése az állami foglalkoztatási szerv megítélése szerint jelen munkaerőpiaci program segítségével mozdítható elő. A program-előkészítés során figyelem fordul az inaktívakra is (a felkutatáskor/jelentkezéskor az állami foglalkoztatási szerv nyilvántartásában általában még semmilyen módon nem szereplőkre).
Tájékoztatásul jelezzük, hogy a 25 év alatti (15-24 év közötti) sem nem tanuló, sem nem dolgozó fiatalok számára az Ifjúsági Garancia programok állnak rendelkezésre.
Az Út a munkaerőpiacra projekt elemei
A fővárosi/megyei kormányhivatal az általa alkalmazott programelemeket a saját térségi programtervében tervezi meg. Minden résztvevővel – vele közösen – egyéni programtervet készítenek a járási/kerületi hivatal foglalkoztatási osztályán, amelynek során személyre szabottan választják meg az egyes programelemeket és határozzák meg azok sorrendjét az alábbiak közül:
Képzési költség támogatása
Foglalkoztatás bővítését szolgáló támogatás
Bérköltség-támogatás
Munkába járáshoz kapcsolódó utazás költségeinek megtérítése
Munkába járáshoz kapcsolódó csoportos személyszállítás támogatása
Vállalkozóvá válás támogatása
Lakhatási támogatás
További tájékoztatásért kérjük, forduljon bizalommal a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályához!

Legfrissebb állásajánlatok

Cégünk karbantartó munkatársat keres a XI. kerületi irodaházba. Nyugdíjas jelentkezését is várjuk, akár részmunkaidőben! Feladata: Épületben való apróbb karbantartási munkák elvégzése, bútorok karbantartása, kisebb falfestések, izzó cserék stb. Munkaidő: Teljesen rugalmas. Részmunkaidőben, másodállásban is végezhető. Megbízható, önálló munkaerőre van szükségünk! Jelentkezés: Önéletrajzzal az ujbudaiallasok@gmail.com e-mail címen „RÉSZMUNKAIDŐS KARBANTARTÓ” tárgy megnevezéssel.
Cégcsoportunk hosszú távra munkatársat keres lendületes csapatába, az alábbi munkakörbe:   KÖNYVELŐ   FŐBB FELADATOK: cégcsoport cégeinek a könyvelése cégekkel történő kapcsolattartás bevallások, bejelentések határidőre történő elkészítésének támogatása adó, pénzügyi és számviteli ellenőrzések támogatása éves és időszaki zárásokban és beszámolók elkészítésében való részvétel adatszolgáltatás, dokumentációk és riportok elkészítése a cégvezetés felé egyéb pénzügyi és adminisztrációs feladatok ellátása   ELVÁRÁSOK: legalább
Az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. Parkfenntartási Osztálya, XI. kerületi munkavégzésre, hosszútávra tervező, valóban dolgozni akaró, szolgáltatási munkatársat keres. Azonnali munkakezdéssel, bejelentett munkaviszonnyal, betanított, közterületi takarítói, fizikai munkára, napi 8 (vagy 6) órás munkakörbe.   Elvárás: – megbízhatóság, – 8 általános iskolai végzettség, – erős fizikum.   Előny: – B kategóriás vezetői engedély, – szakképzettség (pl. kertész szakmai).   Jelentkezés:
15 éve stabil háttérrel működő magyar tulajdonú építőipari cég keres, MOGYORÓDI munkahelyre: TÖRŐ – OSZTÁLYOZÓ munkagép kezelésére munkatársat. Megváltozott munkaképességűek jelentkezését is várjuk!   Elvárás: – érvényes gépkezelői papírok – minimum 8 általános iskolai végzettség – egészségügyi alkalmasság – tapasztalat – józan életvitel – megbízhatóság Amit kínálunk: – versenyképes bérezés – hosszú távú, biztos és folyamatos munkalehetőség egész évben!  

Térkép

Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda

1113 Budapest,
Hamzsabégi út 60.

+36 (70) 332-2400

+36 (70) 332-2400

ujbudaiallasok@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő 08:00 – 14:00
Kedd 08:00 – 14:00
Szerda 08:00 – 14:00
Csütörtök 08:00 – 14:00
Péntek 08:00 – 14:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Gyengénlátó olvasóinknak