• 1113 Budapest, Hamzsabégi út 60.
  • Telefon: (70) 332-2400
  • E-mail:ujbudaiallasok@gmail.com

Munkaadóknak

Köszöntjük honlapunkon!

Irodánk célja, hogy hozzájáruljunk vállalkozása sikeréhez azáltal, hogy megtaláljuk Önnek az aktuális igényeinek leginkább megfelelő munkaerőt. Szolgáltatásaink köre messze túlmutat a hagyományos állásközvetítő irodák tevékenységén.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával (BKIK) együttműködve arra törekszünk, hogy felmérjük és rendszerbe foglaljuk a kerületben működő vállalkozások munkaerőigényét, majd az Iroda regisztrált álláskeresői közül a legmegfelelőbbet kiválasztva támogassuk sikeres működésüket.

Irodánk hamar népszerűvé vált az elmúlt évek során. Sikeres működésünknek köszönhetően, nagyon sok kerületi munkáltatót tudhatunk partnerünknek, s emellett számos fővárosi munkaadóval is együtt dolgozunk. Hatékony és sikeres együttműködésünk kulcsa a folyamatos kapcsolattartás, a munkaerőigények felmérése, a toborzás-kiválasztás, valamint a munkavállalók kiközvetítése. Mindemellett külön figyelmet fordítunk arra, hogy a munkaerőigényekre a legmegfelelőbb munkavállalót közvetítsük ki. Ennek előszobája számos továbbképzési tréningünk, mely tréningek indítása teljes összhangban áll munkaadó partnereink szakmai elvárásaival. Innovatív, rugalmas módszereink gyors és gazdaságos együttműködési lehetőségeket hordoznak magukban. Irodánk munkaadó partnerei felé stratégiai együttműködési megállapodás keretében nyújt komplex megoldást a sikeres munkaerő-közvetítői tevékenységben.

A sikeres együttműködés érdekében – amennyiben igényt tart szolgáltatásunkra – kérem az alábbi linken elérhető táblázat kitöltésével adja meg a keresett munkakörökre vonatkozó adatokat:

Vállalkozás

 

Kapcsolattartó

 

Ellenőrzés

Bízunk abban, hogy Önnek is segítségére lehetünk vállalkozása optimális foglalkoztatási gyakorlatának kialakításában.

Térkép

Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda

1113 Budapest,
Hamzsabégi út 60.

+36 (70) 332-2400

+36 (70) 332-2400

ujbudaiallasok@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő 08:00 – 14:00
Kedd 08:00 – 14:00
Szerda 08:00 – 14:00
Csütörtök 08:00 – 14:00
Péntek 08:00 – 14:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Gyengénlátó olvasóinknak